Your perfect vacation
Learn More: https://sanjeobsoci.com/?lang=en
Phone: (+386) 5 3896 000
Fax: (+386) 5 3896 222
Email: info@sanjeobsoci.com
Mala Vas 105a Bovec 5230 Slovenija
Front view of the hotel Star rating: *** Room rates: €60 - €200

Raziščite
posočje

Dolina navdiha
Neokrnjena narava

Bližina morja in lega sredi južnega roba največjega evropskega gorstva omogočata tej pokrajini svojevrstno, izjemno bogato pestrost živega in neživega sveta.

V letnem času slapovi s tolmuni v skritih grapah in bujna flora vse do visokih vrhov, pozimi zimzeleno rastje v snegu pod visokimi, v soncu sijočimi vrhovi morajo razveseliti vsakogar z odprtimi očmi in s srcem, dovzetnim za lepoto.

Čudovite gore
Gorsko kolesarjenje
Pohodništvo
Pohodništvo in gorsko kolesarjenje

Soška dolina je zelo pestro naravno okolje, ki ponuja največjo izbiro možnosti za pohodnike in gorske kolesarje v Sloveniji.

Najstarejša in najdaljša naravna pot v Triglavskem narodnem parku, Soška pot, vas vodi od izvira Soče proti Bovcu.

Otroci - družina - avantura

Peljite otroke na izlet v naravo. Uživajte na krasnem družinskem pikniku in presenetite otroke z nepozabnim doživetjem ob raziskovanju skrivnosti Soške doline, reke in gora.

Če ste se odločili za resnejšo pustolovščino ali športne dejavnosti, ki niso primerne za otroke, bo na vaše malčke medtem popazila naša varuška.

igranje golfa
v bovcu

golf v bovcu

Golf igrišče Bovec privablja vse ljubitelje golfa, še posebej tiste, ki jih navdušuje neokrnjena narava, s pogledom na Julijske Alpe. Glavni arhitekt igrišča je bila prav narava sama, od tod tudi inspiracija za poimenovanje vseh lukenj po okoliških naravnih znamenitostih.

Poleg navadnega golfa pa se lahko preizkusite v Footgolfu, ki celotno igro še bolj popestri.

raziščite več

muharjenje
na soči

muharjenje

Reka Soča je raj za ljubitelje ribolova, na tem območju muharjenja. Zagotovo vas bo navdušila znamenita, a redka soška postrv, ki je najbolj značilna prav za to področje.

Pridobite svojo licenco in pojdite uživati v neokrnjeno sotesko reke Soče.

raziščite več

kajakaštvo na reki soči

kajakaštvo

Reka Soča je priljubljena evropska kajakaška destinacija. Brzice vseh težavnostnih stopenj so primerne tako za začetnike kot zelo izkušene kajakaše. Številne športne agencije nudijo izposojo opreme in šolo kajaka.

raziščite več

RAFTING NA SOČI

RAFTING NA SOČI

Osupljiva lega in barva Soče od modre do smaragdne sta osnova za neverjetno bogato izbiro vodnih športov. Soča slovi po vsem svetu po vrhunskem raftanju, kajakaštvu, spustih na vodi in soteskanju na pritokih.

Posamezni odseki reke so primerni za vse stopnje obvladovanja vode – od začetnikov do profesionalcev, tako da boste gotovo našli nekaj primernega zase.

raziščite več

PANORAMSKI POLETI NAD DOLINO SOČE

Panoramski poleti

Občudovati dolino reke Soče in njene vrhove od koderkoli je čudovito, iz ptičje perspektive podoživljati prehojene poti, pa je nepozabno. Izkušeni piloti vas bodo popeljali na enega od treh panoramskih poletov.

raziščite več

padalstvo nad Bovcem

padalstvo

Ena najbolj adrenalinskih in nepozabnih izkušenj, ki se izvaja v tandemu z izkušenim padalcem. Letalo vas popelje na 4000 m nadmorske višine. Ob kakšni minuti prostega padanja lahko uživate še v čudoviti panorami.

raziščite več
Veličastna reka Soča

Skozi to pravljično dolino teče tudi ena najbolj čarobnih evropskih rek v svojem najlepšem, alpskem delu toka od izvira pod najvišjimi vršaci Julijskih Alp pa do umiritve v sijoče zeleni dolini, ki jo spremlja vse do Jadrana.

Oblike, ki jih Soča ustvarja na svoji divje mladostni poti, skupaj z njenimi barvami od svetlo modre prek turkizne, smaragdne do zelene, pred obiskovalce rišejo nepozabne prizore, ki jih ne more povsem opisati niti najbolj vešče pero.

Druge vznemirljive dejavnosti

Preizkusite, doživite in uživate lahko še številne druge aktivnosti na prostem v bližini hotela – nekatere so prikazane na gornjih posnetkih.

Karkoli počnete, muharite na Soči ali igrate golf v njeni okolici, vedno se vam nudijo enkratni pogledi na okoliške gore, ki marsikomu vzamejo dih. Če pa vas zamika drugačen pogled nanje, se lahko odpravite na panoramski polet nad čudovito pokrajino ali se celo spustite z jadralnim padalom.

ne pozabite na
zimsko sezono

Kanin – Sella Nevea je edino visokogorsko smučišče v Sloveniji. Leži v JZ delu Kaninskega pogorja in je samo 60 km zračne linije oddaljeno od Jadranskega morja. Z uresničitvijo dolgoletne zamisli o povezavi in združitvi smučišč na obeh straneh kaninskega masiva je postalo v smučarski sezoni 2009/2010 prvo mednarodno čezmejno smučarsko središče v Sloveniji in širši regiji.

rezervirajte

Booking step 1